در حال بارگذاری ...
پنج‌شنبه 20 دی 1403
nus.ac.ir

برگزاری همایش در دانشگاه فنی و حرفه ای استان لرستان در گرامیداشت هفته پژوهش

باسمه تعالی

دانشگاه فنی و حرفه ای استان لرستان درهمایشی به تاریخ 27/9/97 میزبان دانشجویان ، کارکنان و اساتید بصورت استانی بود که به مناسبت هفته پژوهش از کلیه برگزیدگان با تقدیم لوح تجلیل به عمل آمد.

هدف اصلی در برگزاری همایش معرفی توانمندی دانشجویان و اساتیدی بود که با نگاه فعالانه، هوشیارانه  و هوشمندانه  خود و با  نو اندیشی  و  نوآوری،  به  دانش  و  تولید علم،  ارزش فوق العاده ای داده و نشاندادن و شناسایی قابلیت های  بالقوه ای  است که در وجود این جوانان می باشد و نیاز به تقویت و اعتماد به نفس بیشتری دارند.

در همایش ذکر شده دکتر رضا قائدرحمتی بعنوان رئیس دانشگاه فنی وحرفه ای استان لرستان به عنوان سخنران اول ضمن عرض خیر مقدم به کلیه مهمانان که بصورت استانی حضور داشتندبا بیان اینکه یکی از راهبردهای اساسی در هرکشور دانش است و دانش هم ماحصل پژوهش می باشد ، توسعه و پیشرفت هر کشور در عرصه بین اللمللی و رفاه اقتصادی ، ملی و توسعه همه جانبه یک کشور را در پژوهش دانسته. ایشان چهار شاخص ذیل را بعنوان شاخص های ارزیابی پژوهش در هر کشور بیان نمودند.

1-اعتبار پژوهشی اختصاص داده شده به پژوهش

2-تعداد مقالات علمی –پژوهشی و تولیدات پژوهشی هر کشور

3-سرانه پژوهشی که به طور معمول 80 تا 120 هزار دلار می باشد

4-تعداد پژوهشگران حرفه ای که معمولا شش در هزار می باشد.

ایشان در پایان صحبت های خود گزارشی از عملکرد پژوهشی دانشگاه فنی و حرفه ای استان لرستان در سال تحصیلی 97-96 را اینگون بیان نمودند که شامل :

1-سه طرح پژوهشی کشور

2-ده جلد تالیف کتاب

3-بیش از 30 عدد مقاله ISI

4-بیشتر از ده مورد ورک شاپ و کارگاه علمی

5-بیش از هفت بار برپایی نمایشگاه های استانی و درون دانشگاهی از دستاودهای دانشجویی و اساتید.

6-طبق تقویم اجرایی حدود 10 عنوان سمینار علمی

 

 

 

 

از دیگر سخنرانان آقای مهندس جمشید روهنده مدیر عامل شرکت تولیدی صنعتی القا پرتو  که از چهره های ماندگار صنعتی در سطح کشور می باشد که با ارائه سخنان و تجربیات مفید خود به جذابیت همایش افزوده و مورد استقبال دانشجویان قرار گرفت

سخنران دیگر سرکار خانم پروین مرتحمی عضو هیات علمی مرکز که ایشان با بیان اینکه شروع کار پژوهش با یک سوال می باشد از دانشجویان خواستند به سوالات ذهن خود اهمیت داده و به دنبال جواب برای سوالات اصیل خود باشد و به آزمون خطا پرداخته و فرمول خلاقانه را اینگونه بیان نمودند:

کی؟ چی؟ چه؟ کی(چه کسی ) ؟ کجا؟ چگونه؟

در پایان از پژوهشگران برگزیده مراکز تابعه استان با اهدا لوح تقدی