در حال بارگذاری ...
جمعه 21 دی 1403
nus.ac.ir

برگزاری مراسم اختتامیه سومین جشنواره ی مد و لباس اسلامی و ایرانی در استان لرستان و هشتادو سومین جشنواره کشوری، توسط دانشگاه فنی و حرفه ای استان لرستان با همکاری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان.

با سمه تعالی

با هماهنگی های صورت گرفته توسط مسئولین دانشگاه فنی و حرفه ای استان لرستان و با حضور مسئولین استان،دانشجویان ، اساتید ، اصحاب فرهنگ و هنر و خبرنگاران،در مجتمع فرهنگی هنری ارشاد خرم آباد مراسم اختتامیه جشنواره مدولباس اسلامی –ایرانی در تاریخ 15/12/97 برگزار گردید..

این جشنواره که در چند بخش از جمله:(نشست تخصصی، کارگاه آموزشی،مقالات،مسابقه طراحی، مسابقه دوخت،خلاقیت و نوآوری) از تاریخ 11/12/97 تا15/12/97  برپا بود در طی مراسمی باشکوه و جامع در تاریخ 15/12/97 به کار خود پایان داد.

در این رویداد بزرگ جمع کثیری از دانش آموزان هنرستان های سطح شهر خرم آباد و دانشجویان مراکز دانشگاهی حضور داشتند؛ که در جهت آشنایی بهتر و شناخت بیشتر با دانشگاه فنی و حرفه ای و رشته های دایر در آن؛با رایزنی های صورت گرفته با مسئولان مربوطه از قبل هماهنگی شده بود که در این مراسم حضور داشته باشند.  

کلیه مراسم اختتامیه از ابتدا تا انتها تحت پوشش خبری صدا وسیمای لرستان قرار داشت.

آیین اختتامیه ی این جشنواره با اجرای آهنگ های محلی و موسیقی سنتی و با پوشش محلی نوازندگان و در ادامه، مراسم با سخنرانی مسئولان و عوامل اجرایی و اجرای برنامه های متنوع همراه شد.

از سخنرانان مراسم ریاست دانشگاه فنی و حرفه ای استان لرستان جناب آقای دکتر رضا قائدرحمتی سخنان خود را اینگونه آغاز نمودند که دانشگاه فنی و حرفه ای افتخار داشته تا با همکاری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی این جشنواره را برگزار نماید. دانشگاه فنی و حرفه ای استان لرستان از تجمیع آموزشکده های فنی و حرفه ای سابق به صورت یک دانشگاه واحد استانی فعالیت داشته ،از تجمیع  5 آموزشکده،  و در مجموع حدود چهار هزار دانشجو در آن مشغول به تحصیل می باشد. ورودی های دانشگاه دانش آموزان هنرستانی و کاردانش می باشند، که با هدف مهارت محوری تربیت می شوند و در واقع رسالت دانشگاه فنی و حرفه ای تربیت تکنیسین ماهر و مهارت محوری است. نمونه بارز این دانشجویان و در یکی از رشته های آن یعنی رشته طراحی دوخت و پوشاک که در این جشنواره آثار آنها به نمایش گذاشته شد، و کمتر دانش آموخته ای در این رشته و در سایر رشته های تحصیلی دانشگاه فنی و حرفه ای داریم که بعد از اتمام دوره تحصیلی شغل یا منبع درآمدی نداشته باشد. و امروزه هم تاکید وزیر علوم ؛ در توسعه دانشگاه فنی و حرفه ای و توسعه رشته های مهارت محور در این دانشگاه می باشد.

سخنران دیگر این مراسم حجت الاسلام حنان مدیر اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اینگونه بیان نمودند که انسان موجودی اجتماعی می باشد و یکی از شاخصه های اجتماعی بودن مسئله لباس انسان است. و درکلامی بالاتر لباس وپوشش نماد فرهنگ و هنر یک نفر، یک جامعه و یک قوم  و ملت می باشد. نگاه به منشاء لباس متفاوت و شامل امنیتی ، اجتماعی، روانی ، اخلاقی می باشد.و در کل دو نگاه وجود دارد که 1- لباس و پوشش جزء دین و تربیت محسوب نمی شود.2-لباس و پوشش جزء دین و تربیت می باشد.و نگاه درست همین است که پوشش و لباس منشا دینی و تربیتی دارد. و هم اندیشه اسلامی و هم اندیشه ایرانی متحد و مکمل هم هستنددر این نگاه و با تلفیق این دو تفکر در برگزاری این جشنواره، تحقق تفکر اسلامی و ایرانی را میسر ساختیم.

ایشان از دانشگاه فنی و حرفه ای استان تشکر و برنقش اساسی دانشگاه در برپایی جشنواره تاکید نمودند.

در پایان با بیان اینکه 482 اثر به دبیرخانه این جشنواره ارسال و کار داروی بر روی آثار توسط مدرسین دانشگاه فنی و حرفه ای استان صورت گرفته و از بین آنها :

3 اثر در بخش مانتو اجتماع   ، 3 اثر در بخش مانتوی مجلسی ، 3 اثر در بخش لباس محلی ، 3 اثر در بخش طراحی لباس، 3 اثر در بخش لباس کودک و سه اثر در بخش مقالات و پایان نامه ها و نوآورانه شایسته تقدیر و دریافت لوح و نشان جشنواره و جایزه شدند.