در حال بارگذاری ...
پنج‌شنبه 20 دی 1403
nus.ac.ir

تشکیل اولین جلسه پویش مهر ماندگار دانشگاه فنی و حرفه ای استان لرستان

با سمه تعالی

با توجه به دستورالعمل اجرایی پویش مهر ماندگار؛  ارسالی از دانشگاه متبوع و به­منظور کمک هدفمند و مؤثر به آسیب­دیدگان سیل اخیر؛ با دعوت از اعضا اولین جلسه در تاریخ 31/1/98 برگزار گردید.

استان لرستان با توجه به اینکه درگیر با سیل اخیر می باشد بعنوان استان هدف انتخاب شده و اعضای شورای هماهنگی استان طبق دستورالعمل مشخص  و در جلسه حضور یافتند که از آن جمله : رئیس استان ، رئیس مراکز تابعه، معاونت دانشجویی و فرهنگی، معاونت آموزشی ، نماینده خیرین، مسئول بسیج اساتید، مسئول بسیج کارکنان، مسئول بسیج دانشجویی، روابط عمومی و ...) .

رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان لرستان دکتر رضا قائدرحمتی به تشریح دستورالعمل پرداخته و درخصوص کارهای که از ابتدا تا کنون در استان درخصوص بحث امداد رسانی به سیل زدگان صورت پذیرفته صحبت نمودند در ادامه معاونت دانشجویی؛ بعنوان دبیر شورا به شرح وظایف  و اهداف مطرح شده در دستوالعمل اشاره و از حاضرین در جلسه خواستند در جهت اقدام مناسب با در نظر گرفتن اهداف نظرات و راه حل های خودرا مطرح نمایند.

در ادامه و در حین برگزاری جلسه اولین محموله اهدایی از مراکز دانشگاهی؛ دانشکده شهید رجائی کاشان به همراه همکاران بزرگوار آن مجموعه در مرکز خرم آباد حضور یافتند.

ریاست دانشکده شهید رجایی کاشان جناب آقای مهندس اشرفی با همراهی معاون فرهنگی ، رئیس اداره امورمالی، رئیس اداره فرهنگی آن مرکز جهت تحویل کمک ها و بازدید از مناطق سیل زده با توجه به هماهنگی های قبلی، در جلسه مذکور حضور یافته.

که در ادامه هیات مذکور با همراهی نماینده مرکز استان لرستان به مناطق سیل زده عازم شد.

از صحبت ها و تصمیمات مطرح شده می توان به موارد ذیل اشاره نمود:

1-بررسی مجدد و با دقت بیشتر جهت ارائه آماری درست از کلیه دانشجویان آسیب دیده از سیل.

2-تحویل هدایا و کمک رسانی به دانشجویان سیل زده در مرحله و اولویت اول

3-تحویل هدایا و کمک رسانی یدی و فنی به مردم سیل زده در مرحله دوم.

4-جمع آوری کمک های خیرین در سطح استان .

3-تشکیل یک تیم ارزیاب و توانمند و آشنا به مناطق سیل زده جهت بررسی این مناطق و تشخیص دقیق نیازمندهای اولیه و ثانویه سیل زدگان.

4-تهیه و ارائه گزارش تصویری از نحوه کمک رسانی و تحویل کلیه هدایا .

5-ارائه آماری از دانشجویان و کارکنان و اساتید در قالب بسیج اساتید و کارکنان و دانشجویان جهت اعزام به مناطق سیل زده برای کمک اجرایی و یدی.

6-گزارش و ارائه اسامی و ارسال کمک های نقدی کارکنان به شماره حساب ذکر شده در دستورالعمل.

7-ارائه آماری از کارکنان و دانشجویان مراکز تابعه دانشگاه فنی و حرفه ای در کشور جهت ارائه خدمات فنی در مرحله ثانویه و بعد از گل زدائی و آمادگی جهت احداث و تعمیر خانه ها در مناطق سیل زده.