در حال بارگذاری ...
جمعه 21 دی 1403
nus.ac.ir

برگزاری وبینار مراسم بزرگداشت 9 دی امروز و در سالروز آن حماسه تاریخی در دانشکده فنی و حرفه ای پسران خرم آباد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان لرستان؛ این مراسم که برگزار کننده آن، اداره فرهنگی دانشکده پسران خرم آباد با همکاری بسیج اساتید، بسیج دانشجویی و بسیج کارکنان بود با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید آغاز شد. سپس دکتر الماسی ریاست د انشگاه فنی و حرفه ای استان لرستان ضمن خوش آمد به مدعوین و حضار، فرمایشاتی از مقام معظم رهبری ( مد ظله العالی) در مورد این روز سرنوشت ساز نقل کردند.
در ادامه مهمان مراسم، دکتر نظری، عضو هیئت علمی دانشگاه لرستان و رییس بسیج اساتید استان، بیانات خود را با موضوع «بصیرت و مبانی نظری آن بر پایه قرآن کریم و نهج البلاغه» آغاز کردند.
ایشان با بیان اینکه آنچه مقام معظم رهبری (مدظله العالی) به پیروی از امام بزرگوار (ره) مطرح می کنند همواره مبتنی بر سیره علوی و آموزه های دینی است، مطرح شدن بحث بصیرت و مواسات توسط ایشان را در حماسه 9 دی کاملاً مبتنی بر این آموزه ها و برگرفته از سیره علوی دانستند.
دکتر نظری با اشاره به خطبه 197 نهج البلاغه که در آن، امام(علیه السلام) می فرمایند: «همه آن کسانی که حافظان اسرار و یاران واقعی پیامبرند می دانند که من حتی یک لحظه برخلاف عقاید پیامبر اکرم(ص) حرکتی نکرده ام و در مقابل راه خدا نایستاده ام» اطاعت محض از ولی فقیه را، راه پرورش سیره علوی دانستند و حرکت پرشور و آگاهانه مردم در صحنه های متعدد انقلاب شکوهمند اسلامی را برگرفته از همین راه و روش امام معصوم به حساب آوردند.
ایشان واژه «مواسات» را نیز برگرفته از سیره علوی دانسته، به مواسات آن حضرت در رابطه با پیامبر عظیم الشأن و در بزنگاه هایی که فتنه، حتی شجاعان عرب را از همراهی با او سست کرده بود و اینکه آن حضرت تنها کسی بود که از مواضع انقلابی پیامبر صلوات الله علیه بازنایستاد و هیچگاه پیامبر را تنها نگذاشت، اشاره کردند و داعیه انقلابی گری و به میدان آمدن را بنا به فرموده امام (ع) با بصیرت حرکت کردن و درک نیاز جامعه و مشروط به اطاعت محض از ولی فقیه دانستند. آنچنان که قاسم سلیمانی بود و به پشتوانه بصیرت و صداقت مکتب ایجاد کرد.
دکتر نظری بیاناتشان را اینگونه ادامه دادند: اگر ما خدای ناکرده درک درستی از صحنه عاشورا و از فداکاری امام حسین که تمام هستی اش را به میدان آورد نداریم و اگر نمی توانیم وفاداری قمربنی هاشم(ع) را نسبت به امام حسین(ع) درک کنیم، سلیمانی را ببینم که پیرو مکتب امام حسین است که چگونه نسبت به امامش، ولی فقیهش، مردمش و مردم همه جهان وفادار بود. بنابراین بنا به فرموده امام (ع) اگر می خواهی وارد میدان شوی، باید با چراغ بصیرت وارد شوی و مسائل پیرامونت را بشناسی و درک درستی از جامعه خود داشته باشی و از دغدغه مردم خبر داشته باشی و دیگر اینکه نیتت را خالصانه کنی. پس ما هم اگر بخواهیم عضوی از افراد مکتب سلیمانی باشیم باید همچون او خالصانه و بدون شائبه حرکت کنیم آنگاه است که اثرگذار خواهیم بود.