در حال بارگذاری ...
جمعه 21 دی 1403
nus.ac.ir

گرامیداشت خجسته سالروز میلاد ام ابیها حضرت زهرا(س)، و بزرگداشت مقام زن و مادر با حضور مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری استان لرستان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان لرستان؛ امروز 15 بهمن 1399 در خجسته سالروز میلاد ام ابیها حضرت زهرا(س)، روز مادر و روز زن اداره فرهنگی دانشکده پسران خرم آباد به منظور گرامیداشت این میلاد با سعادت و بزرگداشت مقام زن و مادر و  مراسمی برگزار کرد.

این مراسم ساعت 9:30 دقیقه صبح با پخش آاتی از کلام الله مجید اغاز شد. سپس جناب آقای دکتر الماسی ضمن تبریک میلاد حضرت صدیقه طاهره(س)، روز مادر و روز زن  و گرامیداشت ایام الله دهه فجر، ضمن خوشامد به مهمانان حضوری و مجازی برنامه، اینگونه سخنان خود را ادامه دادند: اگر بخواهیم درد و رنج کمتری در زندگی متحمل شویم،  نیاز است که درسه زمینه زندگی خود را مورد کنکاش و بررسی قرار دهیم: زمینه اول اخلاقیات حاکم بر زندگی است. به هر اندازه که پایبندی به موازین اخلاقی وجود داشته باشد زندگی پایدارتر است.مسئله دوم سلامت روان و نفس است که به هر میزان سلامت نفس بیشتری داشته باشیم از زندگی خوشتری برخوردار هستیم. پارامتر سوم ارزشمند بودن زندگی ماست. اینکه در عالم هستی ارزشمند هستیم. لذا وقتی بخواهیم از متفکری مطالبه ای داشته باشیم باید این باشد که اگر ما بخواهیم عصاره زندگی تو را دریابیم به کدامیک از این پارامترها منجر خواهد شد. صرف آگاهی از یک فرد اگر  حسنی برای زندگی فردی ما نداشته باشد هیچ اهمیتی ندارد. بسیاری از متفکرین بر این عقیده اند که این سه پارامتر برای سعادت یک انسان ، لازم و کافیست. در این روز فرخنده که میلاد زهرای اطهر است سوال ما از ایشان همین است که بررسی زندگی این بزرگوار چقدر می تواند بر معنادار شدن و اخلاقی شدن زندگی ما تأثیرگذار باشد.

سخنران این مراسم که سرکار خانم پرویزپور، مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری استان لرستان بودند. سخنان خود را با تهنیت ولادت حضرت زهرا(س) روز زن و روز مادر آغاز کردند سپس در دو محور بررسی زندگی حضرت زهرا(س) و دستاوردهای انقلاب برای زنان سخنانشان را اینگونه بیان کردند: حضرت زهرا ام ابیهای پدر، نور چشم پیامبر و نور دل ایشان هستند و در تمام ابعاد شخصیتی می تواند الگو و راهنما و هدایتگر همه زنان عالم باشد. او پرورش یافته اولین خانواده مسلمان است. ایشان همچنین همسر اولین امام شیعیان است و جزء برترین زنان بهشتی است که در قرآن به آنها اشاره شده است. حضرت زهرا در کنار حضرت علی (ع) به عنوان همسری فداکار، دلسوز و حمایت کننده هستند. که راه ولایت حتی جان خود را از دست دادند. ایشان مادری فرهیخته است که فرزندانی را تربیت می کند که الگو و تاثیرگذار هستند.

ایشان علاوه بر اینکه در حوزه فردی و خانوادگی به عنوان زنی سرآمد عمل کردند در حوزه اجتماعی هم ایشان یک فعال سیاسی است و این چهره فعال سیاسی بودن ایشان، که بعد از وفات پیامبر روشن و هویدا می شود به خصوص در خطبه فدکیه که آشکارا در مورد ظلم و جوری که به خندان پیامبر می شود در آنجا صحبت می کنند.

در دوران جاهلیت می بینیم که دختران را زنده به گور می کردند اما اسلام با نگاه مترقی و متعالی به زن و با شأن بخشی به فاطمه زهرا(س) ایشان را به عنوان زنی سیاستمدار و حضرت خدیجه را به عنوان  زنی اقتصاد دان و حضرت زینب را به عنوان زن حماسه ساز یاد می کند و از آنها  الگوهایی را برای زنان می آفریند.

پیش از انقلاب هم زنامن ما چندان کرامت انسانی و جایگاه اجتماعی نداشتند. زنان یا از الگوی غربی یا از الگوی شرقی تبعیت می کردند. الگوی غربی که نگاهی جنسی به زن داشت. زن شرقی هم تأثیری درزندگی خود ندارد.

امروزه با خدمان نظام مقدس جمهوری اسلامی در استانمان 174 نفر زن متخصص و فوق تخصص داریم که به هم استانی ها خدمت رسانی میکنندو 60 درصد از کادر پزشکی استانمان خاتم هستند در حوزهسیاسی هم شاهد عدالت سیاستی به ویزه در دوره تدبیر و امید هستیم در حال حاضر در استانمان 332 نفر از زنان فرهیخته و توانمندمان در مدیریت های میانی و پایه مشغول هستند. پنج نفر از بانوان استان  مدیرکل دستگاه های اجرایی داریم. سه نفر از مدیران کل استانداری را خانمها تشکیل می دهند.

حسن ختام این مراسم که تا ساعت 11 ادامه داشت اجرای زنده موسیقی محلی  توسط دو تن از دانشجویان هنرمند دانشکده پسران بود.