در حال بارگذاری ...
پنج‌شنبه 20 دی 1403
nus.ac.ir

انعقاد تفاهم نامه همکاری های علمی –آموزشی– پژوهشی و فن آوری دانشگاه فنی و حرفه ای استان لرستان با شرکت توزیع نیروی برق استان لرستان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان لرستان؛ روز دوشنبه 99/11/20  با حضور روسا و معاونین دانشگاه فنی و حرفه ای و شرکت توزیع برق استان در راستای ارتباط دانشگاه با صنعت توسعه همکاری های مشترک در زمینه های علمی ،آموزشی، پژوهشی، فرهنگی، فناوری و کارآفرینی و استفاده بهینه از امکانات و ظرفیت های موجود، در سالن جلسات دانشکده فنی و حرفه ای پسران خرم آباد برگزار گردید. در ابتدای جلسه آقای دکتر الماسی ضمن خیر مقدم به میهمانان و تبریک ایام مبارک دهه فجر هدف از این جلسه و انعقاد تفاهم نامه را تعاملات بیشتر در حوزه صنعت برق دانستند و دانشگاه فنی و حرفه ای را به عنوان دانشگاهی مهارت محور و کارآفرین  تاکید بر توسعه آزمایشگاهها و کارگاهها واستفاده بهینه از امکانات دانشگاه اساتید و دانشجویان توانمند داشتند. سپس آقای دکتر مرادی پور گزارشی کامل از ماموریت دانشگاه ، توانمندی ها و پتانسیل های دانشگاه و تربیت تکنیسن ها و کارشناسان حرفه ای و کاربلد را بیان نمودند. در ادامه آقای مهندس خودنیا ضمن تقدیر از عملکرد دانشگاه فنی بیان نمودند از اینکه علم به ارزش افزوده تبدیل شود استقبال می کنیم و هر پروژه ای که نوآوری باشد حمایت می کنیم و تاکید داشتند که استفاده کردن از فرصتها و انرژیهای خورشیدی میتوانیم ایجاد شغل کنیم و از این انرژیهای نو حمایت می کنیم.

این تفاهم نامه که بین دانشگاه فنی و حرفه ای استان لرستان و شرکت نیروی توزیع برق استان لرستان،  همکاری­ مشترک جهت اجرای طرح­های پژوهشی، مطالعاتی، توسعه ای، کاربردی، مشاوره ای و آموزشی حسب نیاز شرکت و دانشگاه و تبادل آمار و اطلاعات جهت ارتقا و کیفی سازی خدمات مورد نیاز طرفین.

1- انجام طرح های تحقیقاتی پژوهشی مورد نیاز استان و هم چنین در حوزه صنعت.

2- برگزاری سمینارها، دوره ها و کارگاه های آموزشی و همکاری در برگزاری همایش حسب اعلام نظر طرفین.

3- ترجمه، تالیف، چاپ مقالات و کتب با استفاده از امکانات آموزشی و آزمایشگاهی ، سخت افزاری و نرم افزاری طرفین و انتشار آن با برندهای مشترک.

4- حمایت از تشکیل موسسات پژوهشی مورد نیاز صنعت.

5-استفاده از توانمندی های هیات علمی و محققین و کارشناسان در طرح های تحقیقات و پژوهش صنعت.

6- انتشار مشترک آثار علمی، کتاب، نتایج و دستاوردهای تحقیقات منتج از فعالیت های مشترک.

7- بهره مندی طرفین از امکانات کتابخانه ای و آزمایشگاهی.

8- انتشار نشریه علمی – پژوهشی مشترک. 

9- همکاری در خصوص معرفی اساتید و متخصصین و تبادل نیروهای کارشناسی بین شرکت و دانشگاه جهت مشاوره ، آموزش، تحقیق، پژوهش، اتاق فکر، کارگروه ها، میزهای تخصصی و .....

10- معرفی دانشجویان جهت کارآموزی و بازدید دوره ای از شرکت  و همکاری در زمینه فن آوری اطلاعات.

11- حمایت از طرح ها و ایده های فن آور، اختراع معرفی شده از سوی شرکت به دانشگاه در قالب قوانین و مقررات مرکز رشد.

12- اجرای دوره های آموزشی ضمن خدمت برای پرسنل و دوره های آموزشی کاربردی مورد نیاز شرکت توسط دانشگاه.