برگزاری جلسه ای به منظور تشکیل دبیرخانه مشترک "ستاد اقتصاد دانش بنیان استان"
با همت اداره پژوهش دانشگاه فنی استان و به منظور تشکیل دبیرخانه مشترک "ستاد اقتصاد دانش بنیان استان"، با حضور سرپرست محترم دانشگاه فنی و حرفه ای استان لرستان آقای دکتر حمیدی و معاون محترم آموزش و پژوهش دانشگاه آقای دکتر مرادی پور و اعضای محترم هیئت علمی، کارآفرینان، نخبگان، فعالین اقتصادی و اعضای فعال در مراکز رشد و شرکت های دانش بنیان استان برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان لرستان جلسه ای روز دوشنبه 26 اردیبهشت 1401 با همت اداره پژوهش دانشگاه فنی استان و به منظور تشکیل دبیرخانه مشترک "ستاد اقتصاد دانش بنیان استان"، با حضور سرپرست محترم دانشگاه فنی و حرفه ای استان لرستان آقای دکتر حمیدی و معاون محترم آموزش و پژوهش دانشگاه آقای دکتر مرادی پور و اعضای محترم هیئت علمی، کارآفرینان، نخبگان، فعالین اقتصادی و اعضای فعال در مراکز رشد و شرکت های دانش بنیان استان برگزار گردید.
دستور جلسه:
1- تهیه برنامه ای منسجم از نقاط قوت و ضعف استان و دانشکده های زیر مجموعه استان در حوزه دانش بنیان.
2- تنظیم برنامه پیشرفت اقتصادی استان مبتنی بر دانش و فناوری.
مصوبات جلسه :
برای استفاده حداکثری از پتانسیل ها و مزیت های موجود در دانشگاه فنی و حرفه ای واحد لرستان به عنوان بخشی از ظرفیت های موجود در حوزه دانش بنیان مقرر گردید:
۱. از ظرفیتهای علمی اعضای هیئت علمی و مدرسین شامل اجرای طرحهای پژوهشی محصول محور استفاده حداکثری شود و همینطور پروژه های دانشجویان در راستای محصولات کاربردی هدفمند شده و مراکز رشد جهت تقویت ایده های دانش بنیان فعال تر گردد.
۲. حمایت بیشتر از دانشجویان صاحب ایده و هدایت ایده های محصول محور به سمت مرکز رشد دانشگاه صورت گیرد. در این راستا اشتغالزایی و توجیه اقتصادی محصولات حاصل از رشد ایده ها در مراکز مورد اشاره در اولویت قرار گیرد.
۳. از ظرفیت فارغ التحصیلان نخبه و کارآفرینان دانشگاه جهت مشاوره دانشجویان و مدرسین استفاده شود، در این راستا چند نمونه موفق در جلسه حضور داشتند و راهکار های تقویت اقتصاد دانش بنیان را توجیه کردند.
۴. کارگروه دبیرخانه ستاد اقتصاد دانش بنیان دانشگاه فنی واحد لرستان مشخص گردید و سرکار خانم اعظم سیفی کارشناس پژوهش و فناوری و ارتباط با صنعت دانشگاه به عنوان دبیر این کارگروه در نظر گرفته شد.
۵. مصوبات جلسه برای تعامل بیشتر و حمایت استانداری محترم استان برای آنها ارسال می شود.
۶. نقاط ضعف دانشکدهها که عمدتاً در حوزه حمایت و برخورداری از تسهیلات مالی اولیه بود مشخص گردید.