در حال بارگذاری ...
پنج‌شنبه 20 دی 1403
nus.ac.ir

دیدار روسای دانشگاه های لرستان و مسئولان دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان با رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های کشور

روسای دانشگاه های لرستان و مسئولان دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان با رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های کشور، دیدار و گفتگو کردند.

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان لرستان، صبح روز شنبه، 14 خردادماه، همزمان با سالروز ارتحال ملکوتی حضرت امام خمینی (ره)، رؤسای دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی استان لرستان و مسئولان دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان لرستان، در محل بیت نماینده ولی فقیه در استان لرستان و امام جمعه خرم‌آباد، با حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر مصطفی رستمی، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های کشور، دیدار و گفتگو کردند.
در این دیدار، حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر سیداحمدرضا شاهرخی، نماینده ولی فقیه در استان لرستان و امام جمعه خرم‌آباد و آیت‌اله هاشم نیازی، نماینده مردم استان لرستان در مجلس خبرگان رهبری نیز حضور داشتند.
میراث امام (ره) را برای نسل جوان و دانشجو، تبیین کنیم
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های کشور، حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر مصطفی رستمی، در این دیدار، گفت:« ما همواره باید به میراث حضرت امام (ره) در بخش‌های مختلف جامعه، توجه کرده و این میراث را برای نسل جوان و دانشجو، تبیین کنیم».
دکتر رستمی، توضیح داد:«فرصت خدمت در مناصب مدیریتی در نظام جمهوری اسلامی ایران، یک نوع امانت برای خدمتگزاری هرچه بهتر به مردم است؛ به‌ویژه این فرصت در نظام دانشگاهی، با تأکید بر امانت‌داری، برای تربیت نیروی متعهد و متخصص دانشجویی است».
وی تشریح کرد:«زمانی که انقلاب اسلامی در کشور ما رخ داد تعداد 170 هزار دانشجو وجود داشت که عمده‌شان در مقاطع کاردانی و کارشناسی، مشغول به تحصیل بودند؛ معدود رشته‌هایی هم در مقطع دکترا در ایران، وجود داشت؛ اما امروز به برکت وقوع انقلاب اسلامی در جایگاهی قرار گرفته‌ایم که ایران، اگرچه یک درصد جمعیت دنیا را دارد اما از نظر تولید علم، بیش از دو درصد در جهان را دارا هستیم».
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های کشور، اظهار داشت:«این هم رشد و پیشرفت به‌رغم وجود جنگ، تحریم، محدودیت و فشار از سوی دشمنان بوده است؛ به همین علت، این دستاوردها و پیشرفت‌ها، بسیار، ارزشمند هستند».
حجت‌الاسلام و المسلمین مصطفی رستمی، ادامه داد:«این دستاوردها،‌محصول دمیدن روح انقلاب اسلامی در کشور است؛ اهمیت نهاد دانشگاه هم تا جایی است که حضرت امام (ره) فرمودند دانشگاه مبداء همه تحولات است».
دکتر رستمی، تصریح کرد:«دشمن از راه جنگ سخت، در برابر ایران، شکست خورده است؛ ما در حوزه‌های مختلف از دفاعی تا پزشکی دارای انواع بازدارندگی‌ها هستیم؛ اما دشمن، تمرکز خود را روی جنگ نرم گذاشته است».
وی، تبیین کرد:«در بخش جنگ نرم، یکی از حربه‌های دشمن، آن است که نخبگان و دانشمندان کشور را ترغیب و تشویق به مهاجرت به دیگر کشورها می‌کند تا ایران از نظر علمی، آسیب ببیند».
حجت‌الاسلام و المسلمین رستمی، بیان کرد:«از دیگر تاکتیک‌های دشمن در جنگ نرم، این است که اراده‌ی جوانان را متزلزل کند و جوان و دانشجو را به یک فرد کاملاً ناامید نسبت به آینده، تبدیل کند».
دکتر رستمی، افزود:«دانشگاه از جمله اولین جاهایی است که دشمن برای ضربه‌زدن به آن، برنامه‌ریزی کرده است؛ بنابراین، بایستی در سطح دانشگاه‌ها، روز به روز، هوشیاری‌ها و مسئولیت‌پذیری‌ها در این زمینه، بیشتر شوند».
دانشگاه فنی و حرفه‌ای؛ یک پتانسیل بزرگ برای اشتغال‌آفرینی
سرپرست دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان لرستان، دکتر عبدالصمد حمیدی، در این دیدار، گفت:« دانشگاه فنی و حرفه‌ای، یکی از ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های بزرگ برای تقویت اشتغال‌آفرینی و کاهش نرخ بیکاری است».
دکتر حمیدی افزود: «یکی از مطالبات ما این است که در دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان لرستان، همچون سایر دانشگاه‌های استان، دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، ایجاد شود».
دکتر حمیدی، توضیح داد:«دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان لرستان، نزدیک به چهار هزار دانشجو و حدود 600 نفر استاد حق‌التدریس و موظف، دارد».
وی، اظهار داشت:«تقویت دانشگاه فنی و حرفه‌ای دقیقاً در راستای تحقق شعار سال است که هدف اشتغال‌آفرینی دارد».
نیازمند نگاه ویژه هستیم
رئیس دانشکده فنی و حرفه‌ای دختران خرم‌آباد، نسیم زارعیان، در این دیدار، گفت:« باید به دانشکده فنی و حرفه‌ای دختران خرم‌آباد، توجه ویژه‌ای بشود، زیرا هم تک‌جنسیتی و هم مهارت‌محور است».
زارعیان توضیح داد: «دانشکده فنی و حرفه‌ای دختران خرم‌آباد، تعداد یک هزار و 370 دانشجوی فعال دارد که از این تعداد 670 نفر دانشجو، ساکن خوابگاه هستند».
وی، اظهار داشت:«متأسفانه دانشجویان، به اندازه کافی، فضای خوابگاهی ندارند؛ همچنین، ما در زمینه‌ی اعتبارات مالی، دچار کمبود و مشکلات هستیم».