در حال بارگذاری ...
پنج‌شنبه 20 دی 1403
nus.ac.ir

بازدید معاونت آموزشی و پژوهشی، روسای مراکز، اعضای هیات علمی ،مدرسین موظف و کارشناسان دانشگاه فنی و حرفه ای استان لرستان از کارگاههای اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان

بازدید معاونت آموزشی و پژوهشی، روسای مراکز، اعضای هیات علمی ،مدرسین موظف و کارشناسان دانشگاه فنی و حرفه ای استان لرستان از کارگاههای اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان لرستان، جلسه بازدید از کارگاه های اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان لرستان با حضور معاونت پژوهشی، روسای مراکز، اعضای هیات علمی، مدرسین موظف و کارشناسان پژوهش جهت تعامل، همکاری و ارتباط بیشتر با اداره کل در مورخ ۱۴۰۱/۱۱/۰۲ به همت اداره پژوهش و ارتباط با صنعت دانشگاه فنی و حرفه ای لرستان برگزار گردید.

پتانسیل‌ها و امکانات کارگاه ها جهت بهره برداری اساتید و دانشجویان دانشگاه به شرح زیر می باشد؛

کارگاه تاسیسات –تاسیسات مکانیکی ساختمان (سیستم های گرمایشی)-پکیچ:  سرفصل ارائه شده در این کارگاه می تواند برای دانشجویان رشته تاسیسات و همپنین رشته معماری با هدف آشنایی با انواع سیستم های گرمایشی ،سرمایشی ،رطوبت زنی و رطوبت گیری در دو بخش تئوری و عملی مفید باشد . با توجه به اینکه پکیچ برای عملکرد صحیح نیازمند آب ،گاز،اکسیژن و برق بوده و اختلال در هر کدام از این موارد موجب عملکرد ناصحیح پکیج می شود دراین کارگاه نحوه چک کردن عملکرد پکیچ ،چک کردن اکسیژن پکیچ،آشنایی با برد پکیج، تعمیرات شیر،پمپ ،منبع انبساط پکیچ و سایر قطعات اصلی و جانبی آن به لحاظ فنی وتئوریک به هنر آموزان آموزش داده می شود.


کارگاه تراشکاری :در این کارگاه با بهره گیری از دستگاههای تراش سنتی(دستی) TN50Br 1.5 متری و 1 متری ماشین سازی تبریز ضمن آشنایی هنر آموزان با انواع روشهای تولید بصورت تئوری، انواع عملیات های براده برداری شامل : روتراشی – کف تراشی – مخروط تراشی –آج زنی – پیج بری و غیره توسط مربیان مجرب بصورت عملی به شرکت کنندگان آموزش داده می شود. در این کارگاه یک عدد دستگاه سنگ زنی افقی نیز موجود بود که برای انواع عملیات های صافی سطح استفاده می شود و همچنین دستگاه دریل رادیال که برای سوراخکاری قطعات کاربرد دارد.

کارگاه فرزکاری:در این کارگاه از دستگاه فرز FP4M ماشین سازی تبریز در نوع زانویی انیورسال و دستگاه تقسیم برای انواع کارهای براده برداری استفاده شده و عملیات هایی مانند شیار زنی – چرخدنده تراشی- ساخت قطعات مرکب و چند وجهی – هزار خارها و غیره توسط ابزارهای تیغه فرز در انواع انگشتی – مرکب – کف تراش - تی شکل – دم چلچله ای – تیغچه دار و غیره به هنرآموزان آموزش داده می شود کارگاه CNC (Computer numerical control)در این کارگاه از دستگاههای کنترل عددی کامپیوتری تراش و فرز استفاده می شود که با کنترلر فانوک و برنامه نویسی G کد، در دو بخش برنامه نویسی و اپراتوری به هنر آموزان آموزش کامل توسط استادکاران داده می شود. ازاین دستگاهها می توان برای ساخت انواع قطعات پیچیده صنعتی در تناژ بالا و حتی تولید قطعات خاص سفارشی استفاده کرد.


کارگاه جوشکاری : در این کارگاه هنراموزان ضمن آشنایی با مباحث تئوری جوشکاری نظیر انواع الکترودها مانند رتیلی ،سلولزی و قلیایی و روش شناسایی آنها – نقشه خوانی جوش و آشنایی با سمبل های استاندارد جوشکاری –استاندارد های مورد استفاده مانند AWS- انواع روش های جوشکاری ذوبی و غیره بصورت عملی عملیات های جوش قوس الکتریکی با روش SMAW با الکترود معمول E-6013 را انجام می دهند روش جوشکاری آرگون نیز که دارای کاربرد صنعتی زیاد خصوصا خطوط لوله و مهندسی پایپینگ می باشد، در مرکز 22 بهمن سازمان فنی و حرفه ای خرم آباد بصورت کامل و جامع با سرفصل مصوب آموزش داده می شود. در انتها از کارگاه های برق و الکترونیک، گلخانه، دپارتمان کشاورزی، و طراحی دوخت نیز بازد به عمل آمد.