بازدید سرپرست معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان و تیم همراه از دانشگاه ملی مهارت استان لرستان
سرپرست معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان و هیات همراه از کارگاه ها و تجهیزات دانشگاه ملی مهارت استان لرستان بازدید کردند.
بازدید سرپرست معاونت پژوهش و فناوری ، رئیس دانشکده مهندسی و مدیران گروههای آموزشی دانشگاه لرستان از دانشگاه ملی مهارت استان لرستان
به گزارش روابط عمومی دانشگاه ملی مهارت لرستان، به منظور اجرای تفاهم نامه آموزشی بین این دانشگاه و دانشگاه لرستان و استفاده از ظرفیت های متقابل در حوزههای تئوری و مهارتی، جلسهای در روز چهارشنبه 3 اردیبهشت ماه سال جاری با حضور سرپرست دانشگاه ملی مهارت استان لرستان، معاون دانشجویی و فرهنگی و مدیران گروه های آموزشی دانشگاه ملی مهارت استان لرستان با سرپرست معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان، رئیس دانشکده فنی مهندسی و مدیران گروه های آموزشی دانشگاه لرستان در دانشگاه ملی مهارت استان لرستان برگزار شد.
در آغاز جلسه، دکتر کیوان مرادی پور، سرپرست دانشگاه ملی مهارت استان لرستان با خوشامدگویی به حضار و قدردانی از حضور آن ها این نشست را بااهمیت ارزیابی کردند و ضمن استقبال از تشکیل کارگروه تخصصی مشترک به منظور بهره گیری متقابل از ظرفیتهای دو دانشگاه، اجرایی شدن این تفاهم نامه ها و محدود نشدن آن ها به امضا و تبادل صرف را بسیار مهم و ارزشمند دانستند.
در ادامه سرپرست دانشگاه ملی مهارت استان لرستان به نقش دانشگاه ملی مهارت در تربیت و آموزش دانشجویانی که پس از فارغ التحصیلی می توانند به بازار کار ورود کنند و کارآفرینانی موفق باشند، اشاره کردند. ایشان همچنین با اشاره به تجهیزات موجود در کارگاه های مکانیک خودرو، برق، گرافیک و کامپیوتر دانشگاه ملی مهارت استان لرستان، آمادگی این دانشگاه را به منظور استفاده آموزشی دانشجویان دانشگاه لرستان از این کارگاه ها اعلام کردند.
دکتر حسین حاتمی، سرپرست معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان در این بازدید، تأکید کرد تنظیم محتوای تفاهم نامه ها به شکل انعقاد قرارداد دوجانبه، ضمانت اجرایی آن را بیشتر می کند. ایشان همچنین به نقش آفرینی اثرگذاری که مرکز رشد دانشگاه لرستان می تواند در این زمینه داشته باشد اشاره کردند و گفتند: دانشجویانی که در دانشگاه لرستان دارای زمینه قوی تئوریکی هستند با دانشجویانی که در دانشگاه ملی مهارت استان دارای توانایی های برترعملی- مهارتی هستند می توانند در هستههای رشد دانشجومحور ترکیبی سازماندهی شوند و در همکاری با انجمنهای علمی دانشجویی فعالیت های مشترکی ایفا کنند تا فعالیتهای علمی، پژوهشی با نظارت استادان مرتبط به افزایش مهارتهای تئوری و عملی دانشجویان منجر شود و با بهره گیری از ظرفیت های موجود در مراکز رشد و پارک علم و فناوری زمینه های تجاری سازی و نوآوری برای دانشجویان فراهم گردد.
ایشان همچنین به برگزاری کارگاه ها و همایش های مشترک بین دانشگاه لرستان و دانشگاه ملی مهارت استان به منظور ارتقاء سطح علمی و مهارتی و اجرای طرح های پژوهشی برون دانشگاهی با تمرکز بر حل مسائل واقعی جامعه و صنعت اشاره کردند.
دکتر مسلم صالحی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه ملی مهارت استان لرستان نیز با اشاره به رسالت دانشگاه ملی مهارت که تربیت تکنسین ماهر است و با توجه به، به روز رسانی سرفصل دروس بر اساس نیاز جامعه بیان کردند که دانشجویان دانشگاه ملی مهارت در مهارت های عملی برجسته تر هستند، در حالی که دانشجویان دانشگاه لرستان در مباحث تئوری تسلط بیشتری دارند؛ لذا با تشکیل کارگروه های مشترک بین دانشجویان دو دانشگاه می توان به نتایج خوبی دست یافت.
دکتر محمدباقر دولتشاهی، رئیس دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه لرستان که از دیگر مدعوین این جلسه بود افزایش ارتباط گروههای فنی و مهندسی دانشگاه لرستان با دانشگاه ملی مهارت را با توجه به تجهیزات و امکانات مناسب دانشگاه ملی مهارت استان در زمینههای فنی و مهندسی به منظور استفاده از اینگونه توانمندیهای زیرساختی تجهیزاتمحور حائز اهمیت دانست.
در این جلسه همچنین مدیران گروه های آموزشی، نیازهای آموزشی دانشگاه لرستان و ظرفیتهای موجود دانشگاه ملی مهارت را بررسی کردند.
در ادامه، مدعوین از فضاهای آموزشی، کارگاه ها و تجهیزات آموزشکده های ملی مهارت پسران و دختران خرم آباد بازدید کردند.
در پایان جلسه، بر لزوم تشکیل کارگروه های مشترک برای پیگیری اجرایی شدن مفاد تفاهم نامه تأکید شد. در این نشست همچنین موافقت شد مسئولین دانشگاه ملی مهارت استان لرستان نیز از بخشهای مختلف دانشگاه لرستان بازدید کنند تا با ظرفیتهای این دانشگاه از نزدیک آشنا شوند.